دستگاه تصفیه آب صنعتی
دستگاه تصفیه آب صنعتی با در اختیار داشتن فیلترهای ممبران، این قابلیت را دارد تا آلایندگی های آب را تا 99.5% حذف نموده و آبی با بالاترین درصد خلوص و شیرین را در ظرفیتهای 5 متر مکعب به بالا در اختیار مصرف کننده قرار دهد. یعنی بوسیلهی آب شیرین کنهای صنعتی، تقریباَ اکثر املاح اضافی و آلایندههایی نظیر: پلانکتون، باکتری، کربن و کلسیم، ذرات جامد، ویروس، گل و لای و… در آبهای تصفیهنشده از بین میروند.
البته برای کاهش هزینههای سیستمهای اسمز معکوس، بهترست از فیلترهای دیگری نیز در مراحل پیش تصفیه استفاده شود. بهلطف تمامی این فیلترها و سیستمهای تزریقی قرار گرفته در این دستگاهها، آب به صورت کامل تصفیه میشود و هیچ آلایندهای در آن جای ندارد. انواع صنایع دارویی، غذایی، بهداشتی، کشاورزی و…، از مشتریان دستگاههای تصفیه آب صنعتی بشمار میروند؛ چراکه به آب دریافتی از این تجهیزات، اطمینان کامل دارند.
دستگاه تصفیه آب صنعتی چیست؟
در تمامی نقاط دنیا بهمنظور تصفیه آب، از تجهیزات مخصوصی نظیر دستگاه تصفیه آب صنعتی بهره برده میشود زیرا از یکسو منابع آب قابلاستفاده بسیار محدود هستند و از سوی دیگر نمیتوان بهعلت کمبود منابع استخراج، آبهای کثیف را به مصرف رساند و موجب شیوع بیماریهای متعدد و واگیرداری شد. بنابراین به حضور دستگاههای تصفیه آب نیاز است تا با کمک آنها بتوان از منابع آب زیرزمینی، دریایی و و سطحی بهره گرفت.
باتوجه به کارایی فوق العاده این دستگاه، نمیتوان به سادگی از نقش مؤثر آنها در از بین بردن آلایندهها و ناخالصیها گذر کرد. همین نیاز باعث شده است تا آمار تقاضاها برای خرید این تجهیزات، با افزایش گستردهای روبهرو شود. سیستمهای تصفیه آب در مدلهای مختلفی وجود دارند و از نظر ظرفیت، سیستم پالایش، مشخصات و قیمت با یکدیگر متفاوت هستند.
آب شیرین کن های صنعتی از فناوری نمک زدای با فرآیند اسمز معکوس (Reverse Osmosis) برای تصفیه آب ورودی استفاده می کنند فرآیندی که در آن از فیلترهای ممبران و پمپ فشار قوی بمنظور غلیه بر فشار اسمزی استفاده میشود. گونههای مختلف ناخالصیهایی که فناوری اسمز معکوس میتواند آنها را از بین ببرد، شامل نیترات، نیتریت، جیوه، رسوبات، نمک و املاح میباشند. بهطورکلی هرکدام از فناوریهایی که ذکر کردیم، میتوانند بهخوبی مسئولیت حذف آلودگیها را برعهده بگیرند. چنانکه در نهایت آبی با بهترین کیفیت ممکن را ارائه دهند.
تجهیزات آب شیرین کن صنعتی
دستگاه تصفیه آب صنعتی دارای تجهیزات و سیستمهای مختلفی است که هر کدام از آنها مسئولیتهای گوناگونی برعهده دارند. این تجهیزات به کمک دستگاه تصفیه میشتابند تا 99% املاح را از بین ببرند. بطور کلی از مهمترین اجزای تشکیل دهنده دستگاه تصفیه آب صنعتی میتوان به قطعات زیر اشاره داشت:
- انواع فیلترها و غشاء نیمهتراوا (MF، NF، UF، RO، فیلترهای شنی و کربن فعال و…)
- پمپ فشار قوی،
- فلومتر اندازهگیری جریان،
- انواع لولهها و اتصالات،
- شیر فلکه تنظیم جریان،
- هدایت سنج،
- PH متر،
- مانومتر اندازهگیری فشار
- انواع پکیج تزریق،
- شاسی استقرار،
- الکتروموتور،
- تابلوی توزیع قدرت و غیره.
اتصالات دستگاه تصفیه آب صنعتی برای یک فرآیند نصب صحیح، بایستی از جنس های مناسبی انتخاب شوند. لولههای فشار بالا باید حتماَ از متریال استیل ساخته و نصب شوند. در حالیکه برای لولههای کم فشار این سیستمها، میتوان از دو متریال مختلف یوپیویسی و استیلهای ضداکسایش بهره گرفت. بخاطر داشته باشید که دمای کارکردی دستگاه تصفیه آب صنعتی باید بطور مداوم توسط گیجهای دماسنج کنترل شود. چرا که با تجاوز دما از مقدار استاندارد 5-30 درجه سانتیگراد، قطعات و لوله ها و اتصالات دچار آسیب خواهند شد.
پمپها نقش تعیین کنندهای در ایجاد فشارهای زیاد، برای عملیات اسمز معکوس دستگاه تصفیه آب صنعتی دارند. بسته به نیاز کارفرما و مدل دستگاه، میتوان از انواع پمپهای پیستونی و طبقاتی بهره گرفت. البته برای انتخاب هریک از این مدلها و قرارگیری در دستگاه تصفیه آب صنعتی، بایستی به پارامترهایی نظیر:
- مقدار آلایندههای موجود در سیال،
- دبی،
- PH و سختی آب؛ و
- درصد دقت پالایش (تعیین کنندهی پاکی آب خروجی)
توجه داشت.
بدلیل املاح گیری فوق العاده بالای انواع دستگاه تصفیه آب صنعتی، این تجهیزات پس از مدتی کارکرد نیاز به شستشو و اجرای فرآیند CIP خواهند داشت. بنابراین ابتدا با آب پرحرارت، 1 دور شستشوی ابتدایی قطعات و اجزای دستگاه صورت میگیرد. سپس در کنار آب داغ 75-80 درجه سانتیگراد، از محلولهای سدیم هیدروکسید تحتفشار 120 درجه سانتیگراد استفاده میشود.
بهترست پس از این مرحله، یک دور شست و شوی دیگر با آبگرم انجام شود. نهایتاَ نیز گندزدایی و ضد عفونی با محلولهای خاص گندزدایی سرد صورت میپذیرد. (تمامی موارد فوق به جنس و دوام ممبرانها بستگی خواهد داشت)
مکانیزم عملکرد دستگاه تصفیه آب صنعتی
بمنظور تصفیه دقیق آبها توسط دستگاه تصفیه آب صنعتی، از مراحل مختلفی بهره گرفته میشود. در این راستا ابتدا در مرحله پیشتصفیه از:
- صافی شنی،
- فیلترهای کربن،
- غشاهای نیمهتراوای MF، اولترافیلتر و نانوفیلتر
و… استفاده میشود تا گازهای محلول، ذرههای بزرگتر، طیف عظیمی از املاح و فلزهای با وزن مولکولی بالا حذف گردند. بهره گیری از این فیلترها دو مزیت مهم به همراه دارد اول آنکه کیفیت آب در مراحل پایانی سیستم اسمز وارونه دستگاه تصفیه آب صنعتی شدیداَ افزایش مییابد و دوم انکه از میزان فشار به سیستمهای اسمز معکوس (RO) بطور قابلتوجهی کاسته میشود.
علاوه بر ذرات معلق، مواردی مانند «بو، طعم و رنگ» نیز توسط صافیهای شنی از آب گرفته خواهند شد. در مرحلهی پایانی، سیستم قدرتمند اسمز معکوس بکار گرفته میشود تا بطور کامل هرگونه رنگ و طعم و بوی آبها را از بین ببرد. ضمن اینکه نمک زدایی عمیقی نیز در این مرحله انجام میشود. اساس کار این سیستم بدینگونه است که به لطف نصب پمپهای قدرتمند، بایستی فشاری بیشتر از فشارهای طبیعی اسمزی بوجود بیاید. درنتیجه آب طی حرکتی وارونه، از داخل فیلترهای Ro عبور داده میشود. مزیت دیگر بکارگیری سیستم RO (اسمز معکوس)، حذف یونهای موجود در آب است.
نهایتاَ نیز نوبت به استفاده از فیلترهای UV و تزریق آنتی اسکالانت به آب میرسد. بدین ترتیب که بوسیلهی فیلتر UV فرابنفش، باقیماندهی عوامل میکروبی، ویروسی و میکروارگانیسمها از آب حذف میگردند. همچنین با تزریق آنتی اسکالانت از ایجاد رسوبات درون ممبرانها جلوگیری میشود. غالباَ در مراحل پیش تصفیه، غالباَ از سیستمهای کلرزن نیز استفاده میشود.
کاربردهای دستگاه تصفیه آب صنعتی
آنها را میتوان در صنایع و کاربردهای متفاوتی مورد استفاده قرار داد. باتوجه به حذف قابل توجه مواد آلی، املاح و میکروبها توسط این تجهیزات، درنهایت آبی با درصد خلوص بالا تهیه میگردد. بههمین دلیل صنایع گوناگونی که روزانه به آب مصرفی بالایی نیاز دارند، بهجهت تهیه این دستگاهها اقدام میکنند. ارگانهای مربوط به آب و فاضلاب، صنایع کشاورزی، بیمارستانی، دامداری و گلخانهها از اصلیترین متقاضیان خرید دستگاه تصفیه آب صنعتی هستند. در یک نگاه کلی کاربردهای این تجهیزات شامل گزینههای زیر میباشد:
- برای تولید آب شرب از منابع آب شور، میتوان از این دستگاهها بهره برد.
- نیروگاههای بخار به آب مصرفی نیاز دارند که تهیه آن با کمک دستگاههای تصفیه امکانپذیر است.
- استفاده از این دستگاهها در بازیافت پسابهای صنعتی، بسیار ایدهآل است.
- برای تهیه آب موردنیاز دستگاههای دیالیز بیمارستانها، باید از این محصولات بهره برد.
- برای رشد سریع دام و طیور به آب تصفیهشده نیاز است. (بکارگیری ویژه در دامپروریهای بسیار بزرگ)
- نقش ویژه در کارخانههای داروسازی و لوازم آرایشی.
- آبیاری گیاهان در زمینهای کشاورزی و گلخانهها، با حضور این دستگاههای صنعتی انجام میگیرد.
- استفاده از آب تصفیه شده برای تولید یخ توسط انوع یخساز صنعتی. (آب خالص و تصفیهشدهی درون انواع یخساز پولکی، پودری و حبه ای، سریعتر به انجماد رسیده و یخ میبندد)
- مجموعههای تولید ادوات پلیمری. (چنانچه این واحدها از آبهای سخت استفاده کنند، محصولات نهایی از کیفیت پایینتری برخوردار خواهند بود)
مزایای دستگاه تصفیه آب صنعتی
- از بین بردن تا 99% از آلودگیها، ویروسها، میکروبها و باکتریها و دیگر ذرات و تودههای آلاینده
- نگهداری املاح موثر آب تا حد تعیینشده و مجاز بدین معنی که فقط مقادیر اضافهی عناصری نظیر: آهن، CARBON، کلسیم، روی و… را حذف مینمایند و آنها را تا حد مجاز در آب باقی میگذارند تا موجب سلامت و رشد جسمی انسانها شود.
- بهکمک دستگاه RO، شیرین سازی آبهای شور و چاهی بهخوبی ممکن است و موجب دسترسی به منابع بیشتر برای آشامیدن میشود.
- قابلیت اتصال به خطوط پیش تصفیه و انواع فیلترها و دستگاهها
- فرآیند پالایش انواع آب، دقیقتر و سریعتر میشود.
- میتوانند بهصورت پیوسته و مداوم به عملکرد خود در صنایع و کارخانهها ادامه دهند.
- از بازدهی بسیار بالایی برخوردار هستند.
- تمامی آلایندهها همچون مواد آلی و میکروبها را از بین میبرند.
- آلودگیهای ویروسی و میکروبی را به خوبی حذف مینمایند.
- بهمنظور تولید آب مقطر، یک روش کاربردی به شمار میروند. (البته برای دستیابی به آبهای فوق خالص باید از سیستم دیونایزر استفاده نمود)
- قابل طراحی در ظرفیت های مختلف
- دارای فرایند پیچیدهای نیستند و تمامی اپراتورها میتوانند نسبت به استفاده از آنها اقدام کنند.
- اخذ استانداردهای جهانی
- امکان بکارگیری انواع فیلترهای کربنی، شنی، ممبرانهای غشایی و… در روند پالایش و گندزدایی تصفیه آب صنعتی
- هزینههای پایین برای تعمیر و نگهداری.
- دستگاه تصفیه آب صنعتی در قیاس با شیوههای تقطیرگری، مصرف انرژی کمتری خواهد داشت.
- قابلیت دفع عناصر تبزا از آب
- گندزدایی آبهای سطحی و چاهی
- برخی از مجتمعهای اقامتی و تفریحی بزرگ دنیا بمنظور فرار از خرید دائمی آبهای معدنی، به این سیستمهای تصفیه آب صنعتی روی آوردهاند. بنابراین دستگاه آب شیرین کن صنعتی را به نوعی میتوان در لیست تجهیزات آشپزخانه صنعتی نیز قرار داد.
- قابلیت نصب آنها بر روی کشتیها و لنجها
- امکان کارکرد موثر و گسترده در پالایشگاهها.
مجموعاَ دستگاه تصفیه آب صنعتی در مقایسه با سایر روشهای تقطیری و سنتی، هزینه کمتری دارد و بهاصطلاح مقرونبهصرفه است.
انواع دستگاه تصفیه آب صنعتی
دستگاه تصفیه آب صنعتی در انواع مختلفی تولید میگردد و یکی از مهمترین دستهبندیهای آنها، براساس کاربرد میباشد. غشاء و ظرفیت این تجهیزات، باتوجه به محیطی که دستگاه در آنجا استفاده میشود، متفاوت است. بر همین اساس باتوجه به نوع کاربری، میتوانیم از از انواع دستگاههای تصفیه آب دریایی، کشاورزی، دامداری، بیمارستانی و… استفاده نماییم.
آب شیرین کن کشاورزی
استفاده از دستگاه تصفیه آب صنعتی برای امور کشاورزی، دارای دو مزیت عمده است:
- اگر با شرایط جغرافیایی ایران آشنایی داشته باشید، متوجه کویری بودن آن خواهید شد. املاح و شوری خاک در این مناطق معمولاَ بسیار بالاست. همچنین میزان خشکسالی فراوانی را تجربه میکنند و بههمین سبب بکارگیری سیستم آب شیرین کن میتواند شدیداَ کارآمد باشد.
- در صنعت کشاورزی به آبهایی نیاز خواهد بود که کمترین املاح را داشته باشند. استفاده از دستگاه های تصفیه آب صنعتی، میتواند یک گزینه بسیار ایدهآل باشد. زیرا اگر املاح به میزان زیادی وارد زمینهای کشاورزی شوند، در آن صورت خاک نیز بهمرورزمان دچار فرسایش میگردد. و در نهایت کیفیت محصولات به طرز چشمگیری کاهش پیدا میکند.
سیستم تصفیه آب مخصوص گلخانه
گلها و گیاهان متعددی وجود دارند که بدلیل حساسیت زیاد، نمیتوانند در برابر املاح مقاومت خاصی داشته باشند. ازاینرو اگر برای آبیاری آنها از آب تصفیه نشده استفاده شود، به مرور زمان شاهد ازبینرفتن آنها خواهیم بود. برای اینکه گیاهان همچنان شادابی خود را حفظ کنند، باید گلخانهها به دستگاه تصفیه آب مجهز باشد. بسته به وسعت گلخانه، ظرفیت آب شیرین کن صنعتی مشخص میشود.
دستگاه تصفیه آب دامداریها
اگر آب مصرفی دام و طیور بدون تصفیه و دارای املاح زیادی باشد، در آن صورت ممکن است جانداران با بیماریهای رایج و مختلفی نظیر:
- سنگ کلیه و
- نرمیاستخوان
دستوپنجه نرم کنند. تمامی این موارد هشداردهنده، بایستی این نکته را آویزهی گوش دامداران کند که پیش از راهاندازی نهایی یک مرغداری و دامداری، به خرید دستگاه تصفیه آب با ظرفیت مناسب اقدام نمایند.
دستگاه آب شیرین کن بیمارستان
آب از جمله نوشیدنیهایی است که روی سلامت افراد تأثیر میگذارد. از آنجایی که در بیمارستانها گروههای سنی حساسی وجود دارند، باید نسبت به تأمین آب سالم برای آنها اقدام کرد. همچنین در محیطهای آزمایشگاهی نیز به آب خالص نیاز خواهد بود.
دستگاه تصفیه آب بیمارستانی هم میتواند بمنظور تهیه آبی سالم برای بیماران و پرسنل استفاده شود و هم آب مورد نیاز دستگاههای دیالیز و محیطهای آزمایشی را فراهم خواهید آورد. همچنین در آشپزخانهها نیز میتوان برای پختوپز از آن بهره برد.
انواع ممبران دستگاه تصفیه آب صنعتی
یکی از مهمترین روشهای تصفیه آب، استفاده از فیلترهای ممبران است که برای کاهش معلقات و آلودگیهای آبهای ورودی به سیستمهای اسمز معکوس ضروریست. فناوریهای فیلترهای غشایی که میتوانید در دستگاه تصفیه آب صنعتی مشاهده کنید، شامل گزینههای زیر هستند:
- میکروفیلتراسیون در اولین خط تصفیه آب قرار میگیرند. این فیلترها مصرف انرژی کمی داشته و برای دفع ذرات معلق بزرگتر بکار گرفته میشوند.
- فناوری اولترافیلتراسیون یا UF از بهترین فرایندهای غشایی که انواع آلودگیها را بهصورت فیزیکی از بین میبرد، فناوری اولترافیلتراسیون است. بهکمک این فرایند میتوانید شاهد ازبینرفتن میکروبها، آرسنیک، مواد آلی، مواد کلوئیدی و همچنین ذرات معلق در دومین مرحله خط پالایش فیلتراسیونی آب باشید. کیفیت آب خروجی دستگاههای تجهیزشده به اولترافیلتراسیون UF بالا است. ازهمین رو میزان فولینگ ممبران RO به طرز چشمگیری کاهش پیدا میکند. درمجموع عناصر و ذرههای با سایز 0.1 الی 0.01 میکرون، بوسیلهی اولترا فیلتراسیون های دستگاه تصفیه آب صنعتی دفع میشوند.
- فناوری نانوفیلتراسیون یا NF: در صورتی که ذرات دارای ابعادی بیشتر از 1 میلیمتر باشند، میتوان از ممبرانهای نانوفیلتراسیون بهره برد. بهعبارت دیگر غشاهای NF از منافذی به اندازه 0.0001 میکرون بهره میبرند و قابلیت املاح/ذرات گیری فوق العاده بالایی دارند. بطوریکه علاوه بر املاح معمول، امکان دفع پلیمرها، مواد معلق و همچنین مواد پروتئینی با کمک این فناوری امکانپذیر است. در صنایع لبنی، آبمیوهسازی و صنعت داروسازی میتوان از دستگاه تصفیه آب صنعتی با فناوری نانو فیلتراسیون استفاده نمود.
گونههای مختلف ممبران صنعتی موجود در دستگاههای مذکور، غالباَ از 3 لایهی متفاوت تولید میشوند:
- سد کننده های از جنس پلیاستر. (به نگهداری رطوبت در سیستم کمک میکنند)
- متریال پلی سلفون. (در جدارههای درونی با منافذ کوچک بکار گرفته میشوند)
- لایههای باریک از متریال پلیآمید.
وجود همین لایههاست که از یکسو موجب مقاومت هرچه بیشتر ممبران میشود و از سوی دیگر شرایط را برای گرفتن و دفع ذرات معلق جامد در سیستمهای آب شیرین کن صنعتی فراهم مینمایند.
محصول پیشنهادی: ماشین ظرفشویی صنعتی
قیمت دستگاه تصفیه صنعتی
از قیمت دستگاه تصفیه آب صنعتی، بهعنوان یکی از مهمترین پارامترهای کلیدی هنگام خرید این تجهیزات یاد میشود. عوامل و پارامترهای متعددی وجود دارند که بهصورت مستقیم یا غیرمستقیم روی قیمت تأثیر گذارند. برخی از مهمترین عوامل موثر عبارتند از:
- جنس بدنه
- عملکرد اتومات و نیمه اتومات.
- ظرفیت سیستم
- میزان توان دستگاه برای سختی گیری و نمک زدایی از آب
- توان و نوع پمپ
- نوع سیستم تزریق
- جنس ممبران
- برند تولید کننده
- تعداد فیلترهای بکار رفته در دستگاه تصفیه آب صنعتی. قطعاَ با افزایش مراحل گندزدایی و تعداد فیلترها، قیمت آب افزایش پیدا خواهد کرد.
- چیدمان فیلترها
- سرعت انجام فرآیند. (البته این عامل به میزان آلودگی و سختی آب نیز بستگی دارد)
پیشنهاد می نمائیم صفحه سختی گیر را هم بازدید کنید.
کمترین ظرفیت دستگاه تصفیه آب صنعتی، 5 متر مکعب میباشد که غالباَ بین 95.000.000 تا 135.000.000 تومان برآورد قیمت میشود. قیمت دستگاه با ظرفیت 10 مترمکعب در شبانه روز نیز در حدود 110.000.000 الی 147.000.000 تومان است. سیستم های با ظرفیت تصفیه آب 25 متر مکعب، بین 175.000.000 تا 220.000.000 میلیون تومان قیمتگذاری میشوند. مسلماَ با افزایش ظرفیت این دستگاهها، شاهد جهش قیمتی قابل توجهی خواهیم بود. چنانکه مدلهای با ظرفیت تولید آبشیرین 100 متر معکب، با قیمتی بین 345.000.000 تا 355.000.000 تومان عرضه میشوند.
بخاطر داشته باشید به سراغ خرید دستگاه تصفیه آب صنعتی بروید که دارای فیلترهای قدرتمند و معتبری باشد؛ چراکه طراحی صحیح و استاندارد فیلترها، یکی از مهمترین عوامل در پالایش آب بشمار میرود. در پی چیدمان صحیح فیلترها، راندمان دستگاه شدیداَ بیشتر خواهد شد و پسابهای کمتری تولید میشود.
همچنین فارغ از کیفیت بدنه، عواملی نظیر: توان و جنس قطعات الکترونیکی را نیز به هنگام خرید سیستمهای تصفیه مدنظر قرار دهید. دیگر پارامتر مهم برای انتخاب دستگاه پالایش آب صنعتی، توجه به میزان دقت تصفیه است. سیستمهای با ساختار ضعیف، فاقد ویروس کشی و باکتریزدایی کافی برای تصفیه آب میباشند!
باتوجه به ظرفیتهای 25 مترمکعبی ممبرانهای تجاری، چنانچه قصد طراحی و ساخت دستگاه تصفیه آب صنعتی با ظرفیتهای 50 تا 2000 متر مکعب و بالاتر را داشته باشید، دستگاه آب شیرین کن باید بصورت مدولار یعنی ضریبی از 25 تولید گردد.
انواع آب قابل تصفیه توسط آب شیرین کن صنعتی
بهلطف خرید و راه اندازی دستگاه تصفیه آب صنعتی، میتوان آبهای واردشده از منابع گوناگون را پالایش نمود. شرایط تصفیه آب منابع مختلف که حاکی از قدرت آن است، به شرح زیر خواهد بود:
- پالایش آب قنات و چاه که میزان سختی و شوری آنها به منبع استخراج پایین دستی بستگی خواهد داشت. غالباَ آبهای با TDS تا 4هزار PPM توسط ممبرانهای مربوطهی اینگونه دستگاهها گندزدایی میشوند.
- تصفیه آب رودخانه و تالابها و آبهای سطحی که درصد شوری اینگونه منابع بسیار پایین بوده و نمک زدایی و شیرینسازی آنها وقت کمتری را میگیرد. اما ممکن است دارای TDS بالایی بوده و عملیات سختیگیری آنها به صرف زمان بیشتری نیاز داشته باشد.
- تصفیه آب های شور دریایی که میزان TDS این منابع زیاد است و از دستگاه تصفیه آب صنعتی دریایی برای شیرینسازی آنها استفاده میشود. معمولاَ تا تیدیاس 35000 پی پی ام شامل این موارد میشود.
نصب دستگاه آب شیرین کن
بمنظور نصب و راه اندازی دستگاه تصفیه آب صنعتی بایستی به نکات مختلفی توجه داشته باشید:
- پیش از راه اندازی، عدم انسداد کلیهی لولهها و سالم بودن بدنه و اتصالات دستگاه را چک کنید.
- سیستمهای اسمز معکوس مجهز به سطح سنجها و تنظیمگرهای متعددی میباشند. اتصال الکتریکی آنها را به خوبی بررسی نمایید.
- اتصالات و لولهها باید به خوبی در جای خود چفت شوند.
- به جایگیری صحیح الکتروموتور و اتصال صحیح آن به منبع انرژی توجه نمایید. متصلشدن صحیح به منبع تغذیه، از واردآمدن فشار بیش از حد به دستگاه آب شیرین کن جلوگیری میکند.
- پس از نصب، شیرآلات کنترل فشار را روی حالت باز قرار دهید. همچنین با استفاده از دکمهی تعبیهشده، هوای درون هوزینگها را تخلیه نمایید.
- پس از روشن نمودن سیستم، شیرآلات سلنوئیدی را باز نمایید تا آبهای ورودی به درون دستگاه راه یابند.
- هنگامیکه پمپها روشن شدند، شیر کنترل فشار را ببندید. بدین ترتیب به دستگاه برای رسیدن به شرایط تعادل کمک میکنید.
- اگر سیستم موردنظرتان از مجرای بازگشت جریان بهره میبرد، شیر بازگشت جریانها را روی حالت باز قرار دهید. (این کار باید پس از نصب ابتدایی صورت گیرد)
- برای تست ابتدایی، توصیه میشود منبع ذخیره را از آب پر نمایید. سپس آنالیز کنید که آیا 95-96% از شوری آب گرفته شده است یا که خیر.
- بعد از تست ابتدایی و پرشدن منبع ذخیره آب تصفیهشده، بررسی کنید که آیا سیستم بهشکل اتومات on/off میگردد یا که خیر.
همچنین در دو حالت توصیه میشود، به مدت 60دقیقه آب خروجی از دستگاه تصفیه آب را به سیستم خروجی متصل نمایید. 1) هنگام تعویض ممبرانهای غشایی؛ و 2) دفعهی اول نصب و شروع بهکار دستگاه.